Δωρεάν χρήση γης από το Δήμο Τρίπολης σε ακτήμονες και άπορους δημότες

12 Μαρτίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΚΑΜΠΟΣO Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρίπολης κ. Σάββας Σαββάκης σε εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης επί του προϋπολογισμού και στον κοινωνικό τομέα, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, αναφέρθηκε στην ανάγκη επέκτασης των διατάξεων του άρθρου του ν. 3463/2006 (Δημοτικός Κώδικας) ώστε να καταλαμβάνονται και περιπτώσεις της δωρεάν χρήσης δημοτικών αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων σε ακτήμονες και άπορους συνδημότες μας και ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη γεωργία, κτηνοτροφία, γενικά με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Η εισήγηση του Αντιδημάρχου ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα σταλεί στον κ. Υπουργό Εσωτερικών ώστε να καταθέσει στη Βουλή σχετική τροπολογία.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ: Αίτημα στον κ. ΥΠ. ΕΣ. για κατάθεση τροπολογίας.

Εισηγούμαστε
Να ζητήσουμε από τον κ. ΥΠΕΣ να καταθέσει στη βουλή σχετική τροπολογία που να συμπληρώνει το άρθρο 185 του Ν.3463/06 κατά το σκεπτικό της εισήγησης.

Μετά από αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι   Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

Να σταλεί σχετική επιστολή με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης αιτείται στον κ. Υπουργό Εσωτερικών, να καταθέσει στη βουλή σχετική τροπολογία που να συμπληρώνει το άρθρο 185 του Ν.3463/06 (Δημοτικός Κώδικας), ώστε να καταλαμβάνονται και περιπτώσεις της δωρεάν χρήσης δημοτικών αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων σε ακτήμονες και άπορους συνδημότες μας, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη γεωργία, κτηνοτροφία, γενικά με τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *