8ος Ημιμαραθώνιος Μαινάλο από τον ΕΟΣ και τον ΣΔΥΤ

15 Απριλίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΕΟΣΟ Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης, διοργανώνουν για μία ακόμα χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Μαινάλου την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ. σε μία πολύ ωραία διαδρομή που έχουν αγαπήσει πολλοί δρομείς στο όρος Μαίναλο.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας.
Επίσης για τους επισκέπτες και τους φίλους του βουνού και της φύσης γενικότερα, θα πραγματοποιηθεί μία μικρή πεζοπορική διαδρομή διάρκειας 1.30’ ωρών και δυσκολίας Α’ (εύκολη).
Ελάτε να χαρούμε τη φύση και να απολαύσουμε τις ομορφιές του Μαινάλου!
Η έναρξη του αγώνα καθώς και η έναρξη της πεζοπορικής διαδρομής θα γίνει στις 11.00 π.μ. στο οροπέδιο των ΡΟΥΧΩΝ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου έως την Παρασκευή 19-4-2013 καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243, 6974219674 & 6972221361.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης στη διεύθυνση http://www.eostripolis.gr/ καθώς και στο runningnews.gr στη διεύθυνση http://www.runningnews.gr/item.php?id=13823

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Πρόκειται για αγώνα λαϊκού – μαζικού αθλητισμού με ελεύθερη συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω.
Οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν εξετασθεί από ιατρό πρόσφατα.
Ο αγώνας γίνεται κυρίως σε σκληρό χωματόδρομο και πολύ λιγότερο σε ορεινό γρασίδι και άσφαλτο με μικρές υψομετρικές διαφορές (από 1.500m έως 1.800m) σε μαγευτικό τοπίο. Σταθμοί ανεφοδιασμού θα υπάρχουν κάθε 5 Km.
Εκκίνηση και τερματισμός στο οροπέδιο των Ρούχων το οποίο βρίσκεται 5 Km περίπου από το καταφύγιο του χιονοδρομικού κέντρου της Οστρακίνας.
Οι αποστολές των αθλητών θα πρέπει να ακολουθήσουν την οδό Καλαβρύτων και θα φτάσουν στην περιοχή «Καρδαρά» που απέχει 18Km από την Τρίπολη. Εν συνεχεία να ακολουθήσουν το δρόμο που οδηγεί στο καταφύγιο της Οστρακίνας. Το καταφύγιο απέχει 10Km από τον Καρδαρά. Συνεχίζοντας μετά 5Km περίπου φθάνουν στο οροπέδιο των Ρούχων.

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλα και μετάλλια στους 3 πρώτους και 3 πρώτες της γενικής κατάταξης. Μετάλλια με τη μορφή του Θεού Πάνα και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους τερματίσουν. Κύπελλο στη μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή καθώς και στον μεγαλύτερο και στην μεγαλύτερη σε ηλικία δρομέα.

Παρακαλείται όπως οι δρομείς έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα για ευνόητους λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ:
α) Για την συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης με τα πλήρη στοιχεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *