«Μένουμε πάντα παιδιά!» στο… Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

16 Δεκεμβρίου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει εβδομάδα θεατρικού παιχνιδιού με τίτλο «Μένουμε πάντα παιδιά!», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα, με αφορμή και την ολοκλήρωση του σχετικού εργαστηρίου. Προσκαλούμε, λοιπόν, μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν ευφάνταστα και δημιουργικά στο πνεύμα των ημερών.
• Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30). Όσα παιδιά συμμετείχαν στο εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού, θα υποδυθούν τους ήρωες του γνωστού παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά, «Ο Αϊ- Βασίλης στη φυλακή με τους 83 αρουραίους», που θα παρουσιαστεί σε διασκευή της Ελένης Κουσκουρέλου.
• Κυριακή 28 Δεκεμβρίου (ώρα 11:00). Παιδιά, ελάτε να θυμηθούμε τις απολαυστικές στιγμές που περάσαμε μαζί το τελευταίο τρίμηνο, να μεταμφιεστούμε, να παίξουμε και να γελάσουμε, αποχαιρετώντας τη χρονιά που φεύγει.
• Κυριακή 28 Δεκεμβρίου (ώρα 12:30). Μικροί και μεγάλοι ελάτε να επιβιβαστούμε «Στο Τρένο της Χαράς» και να απολαύσουμε παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να μπούμε στον μαγικό κόσμο της ανεμελιάς.
Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

  • Κατηγορία: ATZENTΑ
  • Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *