Επαγρύπνηση της ΕΛΑΣ στη φύλαξη των εμπορικών καταστημάτων

αστυνομιαΤο Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως εκπρόσωπος της τοπικής επιχειρηματικότητας, παρακολουθεί μαζί με όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς τις εξελίξεις και τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού. Στις κρίσιμες αυτές ώρες, η Ελληνική Αστυνομία και οι αστυνομικοί μας καλούνται για άλλη μια φορά να υπηρετήσουν με αυταπάρνηση την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας.
Γνωρίζουμε ότι οι ημέρες αυτές είναι δύσκολες για όλους και οι συνθήκες εξαιρετικά επισφαλείς. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιβαρύνονται με πολλαπλά καθήκοντα, μεταξύ των οποίων ο έλεγχος τήρησης των έκτακτων μέτρων που έχουν επιβληθεί σε πολίτες και επιχειρήσεις λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, ταυτόχρονα με όλες τις άλλες καθημερινές αρμοδιότητές τους. Το κλείσιμο ενός μεγάλου μέρους των εμπορικών επιχειρήσεων, όμως, δημιουργεί νέα δεδομένα σε σχέση με τη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας στο δημόσιο χώρο και πλέον οι προτεραιότητες εξ’ ανάγκης είναι διαφορετικές, γι’ αυτό σας παρακαλούμε, να εντάξετε στο νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό σας, κατά το δυνατόν, και τη φύλαξη των εμπορικών καταστημάτων, για όσο χρονικό διάστημα αυτά θα παραμένουν κλειστά.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα συνεχίσει την αδιάλειπτη και δημιουργική συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Σχετικές δημοσιεύσεις